YLÄKAUPUNGIN YÖN 2019 ESIINTYJÄT ON NYT VALITTU

Tänä vuonna Yläkaupungin Yön yritys uudistua otti tuulta alleen, kun tapahtumapaikkoja sekä tekniikkatarpeita yleisesti karsittiin. Yliopiston rakennuksista muun muassa Ruusupuisto ja yliopiston kirjasto, joka aloittaa peruskorjauksensa myöhemmin keväällä, eivät ole osana Yläkaupungin Yön tapahtumapaikkalistausta. Nämä uudistukset eivät kuitenkaan vaikuta ohjelmiston sisältöön, joka tulee tänäkin vuonna olemaan eeppinen.

Tänä vuonna esiintyjähakemuksia tuli ennätysmäärä. Vaikka haluaisimmekin, emme valitettavasti millään pysty tarjoamaan jokaiselle halukkaalle esiintymispaikkaa, koska resurssit eivät yksinkertaisesti riitä kaikkeen. Esiintyjähakemuksia on käyty tarkasti läpi, ja karsimisperusteina ovat olleet esimerkiksi esityksen kulut sekä tekniikan tarve.

Esitysten valinnoissa on painotettu paikallisuutta ja keskisuomalaiset esiintyjät ovat olleet etusijalla. Toki ohjelmistossamme on esiintyjiä myös muualta Suomesta. Valituille on ilmoitettu esiintymisestä henkilökohtaisesti. Valitettavasti emme ehdi ilmoittaa jokaiselle esiintymään hakeneelle erikseen päätöksestä.

Yläkaupungin Yön 2019 ohjelma julkaistaan 18.4., jolloin lehtemme tulee jakoon. Pyydämme esiintymään valittuja malttamaan vielä viikon, vaikka esiintyminen Yläkaupungin Yössä onkin vuoden mahtavin juttu ja sitä olisi kiva jakaa jo somessa.