Esittäydy tai käy kauppaa

Hamaran myyntikoju 2014. Kuvaaja: Joona-Petteri Yli-Sorvari

Hamaran myyntikoju 2014. Kuvaaja: Joona-Petteri Yli-Sorvari

TORIalue

Yläkaupungin Yön Torialueella on mahdollista myydä ja esitellä omia tuotteitaan. Lisäksi Torille voi tulla esittelemään yhdistyksen, yrityksen, harrastusjärjestön tai melkeinpä minkä tahansa järjestäytyneen tai järjestäytymättömän ryhmän toimintaa. Paikkoja on tarjolla rajallisesti ja alueen järjestelystä päätetään hakemusten pohjalta.

Toripaikat ovat maksullisia. Järjestöjen esittelypaikoista peritään vain pieni korvaus kuluihin (sähköön, alueen lupiin, yms., alkaen 40 e), ja myyntipaikoista myynnin laajuuden mukaan suurempi osallistumismaksu (alkaen 60 e). Maksun tarkka suuruus sovitaan yhdessä hakemuksen lähettämisen jälkeen, etukäteen tarkemmasta hinnoittelusta voi kysyä osoitteesta eemeli.dahlberg(at)ylakaupunginyo.fi.

Tori on avoinna asiakkaille festivaalipäivänä klo 14-01.

TORIMYYJÄ, HAE MUKAAN TÄYTTÄMÄLLÄ LINKIN TAKANA OLEVA LOMAKE!

ARTS & CRAFTS

Vuonna 2017 ensimmäistä kertaa järjestetty Arts & Crafts -tori tulee taas!

Arts & Crafts -torilla myydään kohdennetusti taidetta, käsityötä ja designia. Arts & Crafts torille osallistuminen on loistava tilaisuus tulla tekemään myyntiä, saada tunnettuutta, tavata potentiaalisia asiakkaita kasvotusten, tai esitellä uusia teoksia, mallistoja ja tuotteita.

Tämän vuotinen Arts & Crafts -tori pidetään Toivolan Vanhan Pihan boheemissa miljöössä. Tori on auki la 18.5. klo 13-18! Käytössämme on ainakin Toivolan yläpihan mökit, joten näkyvyyt ja myyntipisteiden koko on aiempaa parempi.

Myyntipaikat alk. 50 e

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta eveliina.eronen(at)ylakaupunginyo.fi tai numerosta 044-3835462

KÄSITYÖTORILLE VOIT ILMOTTAUTUA TÄMÄN LINKIN / LOMAKKEEN KAUTTA!