Kaksi kuukautta Yöhön

Maaliskuun puoliväli ja sen ylittyminen toivat vauhtia töppösiin myös Yläkaupungin Yön tuotantoon.

Esiintyjähakemuksia on tullut valtavasti, ja niiden deadline onkin jo tämän viikon sunnuntaina. Kiitos kaikille, jotka niitä meille lähettivät/lähettävät. Hakemuksia on lähdetty purkamaan ja niiden perusteella voimme sanoa, että tämän vuoden ohjelmisto tulee päräyttämään yhtä suuresti kuin tämän vuoden teemakin.

Myös Yläkaupungin Yön legendaarinen lehti, joka julkaistaan huhtikuun lopulla, sai alkunsa. Sen suunnittelut ovat kovassa vauhdissa, ja kuten aikaisempina vuosina myös tänä vuonna lehden jutut käsittelevät tulevan tapahtuman ohjelmistoa sekä Yläkaupunkia askarruttavia asioita.

Muista siis päivämäärä 18.5., koska silloin nähdään, mihin tämä hullun mylly on johtanut!